B2B Zakelijk
B2B Zakeljk
B2B Zakeljk

ZAKELIJK / B2B

In het Creative Centre van het Kabinet werken super deskundige en ervaren woonspecialisten die particulieren én bedrijven adviseren over hun inrichting. Vele interieurs van winkels, restaurants en kantoor- en praktijkruimtes heeft ons team al gerealiseerd de afgelopen jaren. Wij geloven in een persoonlijk aanpak, want ook een zakelijke omgeving moet passen bij diegene die er dagelijks werken, en voor de klanten die u ontvangt moet het interieur een afspiegeling zijn van het merk. Ons team helpt jouw perfecte werkomgeving te creëren.

Ga je voor een warm-industrieële look met een stoer en vintage karakter, een stijlvol landelijke stijl of een zachte Scandinavische uitstraling? Samen nemen we je jouw wishlist door en gaan samen jouw stijl realiseren.

Wij geloven in ontzorgen. Het Kabinet heeft wereldwijd nauwe contacten met leveranciers en fabrikanten, desgewenst kunnen wij het gehele traject voor je verzorgen. Maatwerk is dus absoluut mogelijk, want ons team helpt je met customized design.

Ook als je geïnteresseerd bent in wederverkoop van onze producten (zelfs in grote aantallen), dan staan wij hier zeker voor open. Enthousiasmeer ons met je plannen!

Interieuradvies bij jouw thuis

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen, zodat we samen je wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Interieuradvies bij jouw thuis

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wijz.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen, zodat we samen je wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Interieuradvies bij jouw thuis

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand formulier in.
Dan nemen wij
z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen,
zodat we samen je wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Contact Informatie

Uw vraag

  • Vraag / Opmerking

* Vereiste velden

BENIEUWD NAAR ALLE ANDERE MOGELIJKEHEDEN?