WOONWARENHUIS

Welkom in het mooiste woonwarenhuis van Nederland! Op deze plek in Bunnik, aan de A12 onder Utrecht, vind je het mooiste op het gebied van wonen. Hier tonen we je onze collectie meubels en woonaccessoires op een wel heel bijzondere en eigenzinnige wijze. Ons woonwarenhuis is een totaalbeleving, waar al je zintuigen worden geprikkeld. Met een eigenwijze visie op wonen laten we onze bezoekers ervaren hoe mooi wonen kan zijn.

Naast de talloze presentaties en de vele stijlkamers, bedenken we een aantal keer per jaar een nieuw winkelthema en pakken dan groots uit. We willen graag verhalen vertellen en deze driedimensionaal uitbeelden met onze collectie.

In ons Creative centre werken onze woonspecialisten dagelijks aan nieuwe interieurs voor bedrijven en particulieren door ze uitgebreid en persoonlijk te adviserenen en te ontzorgen. In dit bruisende laboratorium worden supermooie interieurs gerealiseerd. Geef je snel op voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten!

TOTAALBELEVING

Het Kabinet heeft verschillende woonstijlen, van sfeervol landelijk tot aan warm-industrieel met een vintage look&feel. De collectie Landelijk hebben we zelfs een eigen locatie gegeven, in het pand tegenover ons woonwarenhuis. Liefhebbers voor een authentieke stijl zullen smullen van deze plek, waar je oude staldeuren als interieurobject zult tegenkomen of oude kasten uit India in combinatie met supergrote leefbanken. Alles vooral heel warm gepresenteerd.

In het Grand Café kun je genieten van de allerlekkerste koffie of cappuccino. Een stuk ovenverse taart erbij is ook zeer aan te raden! Gratis wifi, gratis parkeren, speelhoekjes voor de kleintjes en nooit met lege handen naar huis gaan, want inspiratie geven we je kado!