Winkelwagen (0 / € 0,00) Mijn Account   Wensenlijst   Log In


Het Kabinet

In Bunnik vlakbij Utrecht staat een prachtig, onder architectuur gebouwd woonwarenhuis direct aan de A12. Het is een plek waar je naar hartelust kunt winkelen in een echt verrassende omgeving. 

Het Kabinet is vele malen genomineerd tot Beste Woonwinkel van Nederland en in 2012 bekroond tot Meest Innovatieve Woonondernemer. U vindt er verschillende woonstijlen verdeeld over ca. 10.000m2 meubels en woonaccessoires. In meer dan 35 stijlkamers wordt er op een inspirerende en sfeervolle wijze uitgelegd hoe u een mooie combinatie kunt maken met verschillende meubels als kasten, zitbanken, salontafels, fauteuils en eettafels.

Door de vele mogelijkheden kunt u uw interieur geheel naar eigen wens en smaak origineel inrichten. 

   

Villa Provence

Speciaal voor de liefhebbers van landelijk wonen heeft Het Kabinet de Villa Provence Collection ontwikkeld. In een aparte winkel tegenover ons woonwarenhuis waan je je in de Provencestreek, bij binnenkomst ruik je de geur van lavendelvelden. Je vindt er meubels en accessoires geheel in landelijke stijl, van brocante tot klassiek.

De Villa Provence Collection kenmerkt zich door het gebruik van authentieke meubels en accessoires met karakter. Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met zachte stoffen in basic tinten vormen de basis voor een tijdloos interieur.

Oud en nieuw gaan binnen de Villa Provence Collection hand in hand. Door het gebruik van wit- en pasteltinten in combinatie met stoer licht hout is de sfeer fris en gemoedelijk

Kom langs en laat je verleiden door het goede leven van de Provence!

 

Grand Café

In het Grand Café kunt u genieten van een heerlijk ovenvers broodje en van een cappuccino met appelgebak. Het beschikt over een gratis WiFi netwerk. De kinderen kunnen rustig spelen in een van de diverse speelhoeken. 

Redenen genoeg om woonwarenhuis Het Kabinet te bezoeken!
In meer dan 35 stijlkamers worden op inspirerende en sfeervolle wijze complete interieurs getoond.
Het grootste gedeelte van het assortiment wordt door het Kabinet zelf ontwikkeld. Fabrikanten maken in dat geval modellen speciaal voor Het Kabinet en die zijn dus nergens anders verkrijgbaar.

Het Kabinet heeft ook een uitgebreide collectie unieke meubels uit landen als China en India uit eigen import. Dit zijn stuk voor stuk meubels met een eigen verhaal. Het Kabinet reist zelf de wereld over om de mooiste schatten te vinden.

Ook industriele meubelen met metaal, hout en stoer leder ontbreken niet in het assortiment.


Woonaccessoires

Ook voor de mooiste en meest trendy accessoires in vele stijlen en prijsklassen zoals vazen, kussens, wanddecoratie, verlichting maar ook voor oude en unieke items uit verre landen kunt u prima terecht bij ons woonwarenhuis. Met keuze uit duizenden producten is in iedere prijscategorie er altijd wel iets te vinden.