Unique

UNIQUE

Wat dacht je van een oude, unieke kast in Art Deco-stijl uit India of een prachtige houten ladekast, die al meerdere huizen van binnen heeft gezien? Kortom, unieke stukken met een verhaal, die stuk voor stuk echte eye-catchers zijn. Wij hebben hele mooie nieuwe items verzameld vanuit de hele wereld en willen je uitnodigen ze te komen bekijken in onze winkel! Bekijk online een kleine selectie van deze unieke items.

Unique
Unique
Unique
Unique
Unique

GEVONDEN SCHATTEN

Naast het feit dat we zelf nieuwe meubels ontwerpen, zoeken we tijdens onze inkoopreizen naar bijzondere oude en unieke meubels en accessoires. Steeds weer raken we soms in extase van de beauties die we tegenkomen. We kunnen vaak dan ook niet wachten op het moment dat ze binnenkomen, na een lange reis op zee te hebben afgelegd. Een unieke kast zorgt voor karakter in je huis en zeker het contrast van oud en nieuw levert een spannend geheel op. Kom langs en zoek door onze gevonden schatten!

Unique
 
Unique
Unique
Unique

INDIA: EEN RIJKE CULTUUR

Het vele zand in India geeft soms eenwoestijnachtige indruk. Buiten zie je een palet van aardse kleuren en materialen. Je vindt er veel oud ijzer, verweerd hout en gepleisterde muren in zandkleurige tinten en met zichtbare gebruikssporen. In deze omgeving vind je ook veel ambachtelijk gemaakte producten, die al eeuwenlang op dezelfde manier worden gemaakt. Sommige items zijn heuse blikvangers, omdat ze zo karakteristiek zijn.

Unique
Unique