Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

1. Heeft Het Kabinet ook een fysieke winkel?

Ja. Het Kabinet is gevestigd in Bunnik bij Utrecht aan de Rumpsterweg 1 - 5. Direct aan de A12. Hier vindt u op 10.000m2  een inspirerende winkel waar u een ruime keuze vindt aan meubelen en woonaccessoires op inspirerende wijze gepresenteerd.

2. Hoe kan ik mijn online bestelling betalen?

Betaling van uw bestelling kan eenvoudig via iDeal via uw eigen bank. Volg de stappen via het bestelproces.

3. Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Alle meubelen worden door de eigen bezorgdienst van Het Kabinet bezorgd. Alle accessoires worden door DHL bezorgd. Grotere, zwaardere of breekbare producten worden door de bezorgdienst van Het Kabinet bezorgd. Hiervoor wordt in overleg met u een bezorgafspraak gemaakt. Bezorging door de bezorgdienst van Het Kabinet is altijd op doordeweekse dagen.

4. Wat zijn de levertijden?

Alle accessoires en kleinmeubelen die met DHL worden verzonden worden binnen 2 werkdagen aan u verzonden. Voor grotere, zwaardere of breekbare producten geldt een afwijkende levertijd. Met betrekking tot de meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 4 weken. Een indicatie van levertijd treft u aan bij elk individueel meubel. Na plaatsing van uw meubelbestelling wordt contact met u opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak zodra het artikel gereed is voor verzending.

5. Kan ik mijn webshopbestelling zonder opgave van redenen retourneren?

Ja, dat kan. U heeft wettelijk recht om gedurende zeven werkdagen na ontvangst van het product de koop op afstand zonder opgave van redenen te ontbinden (artikel 46d Burgerlijk Wetboek Boek 7 Afdeling 9A).

Aan het terug sturen van het product zijn de volgende kosten verbonden:

  • Meubelen
    Binnen de provincie Utrecht € 25.- per bestelling / rit *
    Alle overige provinciën € 50.- per bestelling / rit. **
    Met uitzondering van de eilanden.
  • Accessoires
    Door geheel Nederland per accessoire € 6,95


Werkwijze retour Meubelcollectie
Retouren kunnen worden aangemeld door het  retourformulier  volledig in te vullen. Vul de gegevens in en de planning neemt telefonisch contact op voor het maken van een retourafspraak.

Werkwijze retour Accessoires
De accessoires kunnen retour worden gestuurd naar het speciale antwoordnummer. U krijgt het aankoopbedrag terug gestort minus de verzendkosten van € 6,95 per item en minus de retourverzendkosten € 6,95 per item. Vul eerst het  retourformulier  volledig in. Wij sturen u binnen 2 werkdagen de retourinstructie.

Kostenloos retourneren is tevens mogelijk indien u zelf de goederen binnen 8 dagen terug brengt in onze woonwinkel te Bunnik. Retourneren kan alleen in het geval we het product in originele verpakking en in nieuwstaat van u terug ontvangen. Heeft u een retour? Vul dan eerst het  retourformulier  volledig in. U ontvangt binnen 2 werkdagen de te volgen instructies.

6. Levert Het Kabinet ook in België?

Het Kabinet levert ook in België. Betaling op de website kan met Mister Cash of Creditcard (Visa/Mastercard)

7. Ik heb een probleem

Heeft u een vraag over de bestelprocedure of een product. Bel dan op werkdagen tussen 9:30 en 17:00 uur met 030-6567068 of gebruik het contactformulier .
Heeft u een klacht over een geleverd product? Laat ons dit weten via het contactformulier . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.