Jess Design

Say Jess


Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure.

DIFFERENT.
Jess is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen.

SEDUCTIVE.
Jess betovert. Eén oogopslag is voldoende. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht zit in elke vezel. Ga zitten en voel het zelf. Beloftes veranderen in waarheden.

PURE.
Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig.

Kom naar Het Kabinet en maak kennis met de producten van Jess Design!

Tabel  Lijst 

1 artikel(en)
  1. Fauteuil Blizzard
    De fauteuil Blizzard is een vast gestoffeerde fauteuil. De vier schuin geplaatste houten poten geven de stoel een speels karakter. Er is keuze uit drie verschillende soorten leer in diverse kleuren.<br /><br /></b>AFMETINGEN</b><br />Hoogte: ca. 80 cm.<br />Breedte: ca. 83 cm.<br />Diepte: ca. 83 cm.<br /><br />Dit artikel is niet online te bestellen. In onze winkel adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden in kleuren en materialen.<br /> Meer informatie
    Vanaf: € 949,00

Tabel  Lijst 

1 artikel(en)