Interieuradvies bij jouw thuis
Interieuradvies bij jouw thuis
Interieuradvies bij jouw thuis

ERVAAR DE TOEWIJDING EN DESKUNDIGHEID VAN ONZE WOONSPECIALISTEN TIJDENS EEN INTERIEURADVIES

Ben jij op zoek naar een interieur dat écht bij jou past en wil je dat wij met ons assortiment en expertise daar een invulling aan geven? Maak dan een afspraak met een woonspecialist van Het Kabinet. Samen creëren we ‘een huis zoals jij', uniek en met een eigen karakter. Een woonspecialist van Het Kabinet kan dat ook bij je thuis verzorgen. Indien de afstand maximaal 60km van Bunnik is, kun je een interieuradvies op locatie aanvragen.

In 4 stappen realiseert een woonspecialist jouw interieurplan. Dit interieuradvies vindt plaats bij je thuis en de vervolgafspraak in het Creative Centre van Het Kabinet. Hieronder worden de 4 stappen beschreven.

STAP 1
THUISAFSPRAAK
Een woonspecialist komt op afspraak langs. In een uur maakt de woonspecialist een analyse van jouw woon- en leefsituatie, brengt de woonwensen in kaart en bestudeert de aanwezige plattegrond met daarop de afmetingen. Er worden foto's en een basisschets van de nieuwe situatie gemaakt. Aan het einde van deze afspraak wordt direct een vervolgafspraak gemaakt, die plaats gaat vinden in het Creative Centre van Het Kabinet en 2 uur duurt.
STAP 2
THUISAFSPRAAK
Na ontvangst van de woonspecialist in onze woonwinkel word je uitgenodigd om zelf een oriëntatieronde te maken. Tijdens deze half uur durende ronde maak je zelf een wishlist: een lijst met daarop voorbeelden van stijlen en producten die je aanspreken.
STAP 3
THUISAFSPRAAK
De Woonspecialist neemt samen met jou de wishlist door, de bestaande plattegrond van je interieur wordt bestudeerd, jouw leefsituatie wordt geanalyseerd en samen werken we aan je nieuwe interieurplan. Dit plan wordt gerealiseerd met meubels, woonaccessoires en verlichting, die aansluiten op jouw stijl en wensen. Het geheel wordt aangevuld met advies over kleuren materiaalgebruik in het interieur, zodat alles met elkaar matcht.
STAP 4
THUISAFSPRAAK
Naast het uitgewerkte interieurplan ontvang je een persoonlijk overzicht en de waarde van alle gekozen producten. Indien gewenst, kun je ervoor kiezen om direct een bestelling te plaatsen. Met het interieurplan en het persoonlijke overzicht ben je in staat om binnen afzienbare tijd van jouw huis 'een huis zoals jij' te creëren.

KOSTEN

Een advies op locatie kost €175,-. Dit betaal je door het aanschaffen van een Woonticket. Als de afspraak met een woonspecialist is gemaakt, ontvang je hiervoor een factuur. Na afloop van een 2e afspraak in Het Kabinet wordt een Woonticket met een productwaarde van €175,- overhandigd. Deze is geldig nadat het factuurbedrag van €175,- is overgeschreven. De Woonticket heeft een productwaarde van €175,- en kun je verzilveren in ons woonwarenhuis bij een minimale besteding van €2500,-. De maximale afstand voor het aanvragen van een advies op locatie is 60km van Bunnik.

Interieuradvies bij jouw thuis

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ESSENTIEEL!

Elke woon- en leefsituatie is uniek. Om tot een perfect eindresultaat te komen, wordt het interieuradvies hierop afgestemd. Wij ontvangen daarom graag vooraf essentiële informatie, die de woonspecialist nodig heeft om zich voor te kunnen bereiden op het interieuradvies. Hieronder vind je tips en aanwijzingen.

  • - Het is belangrijk dat alle hoofdbewoners aanwezig zijn tijdens het interieuradvies, zodat we alle woonwensen kunnen meenemen in het te maken interieurplan.
  • - Upload de plattegrond van de ruimte of woning bij het hieronder in te vullen formulier. Zorg dat de correcte afmetingen erbij staan.
  • - Heb je een meubelstuk dat je absoluut wilt behouden? Upload een foto hiervan en geef de afmetingen door.
Interieuradvies bij jouw thuis

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ESSENTIEEL!

Elke woon- en leefsituatie is uniek. Om tot een perfect eindresultaat te komen, wordt het interieuradvies hierop afgestemd. Wij ontvangen daarom graag vooraf essentiële informatie, die de woonspecialist nodig heeft om zich voor te kunnen bereiden op het interieuradvies.

Interieuradvies bij jouw thuis

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ESSENTIEEL!

CONTACT INFORMATIE

ADVIES AANVRAAG

  • jpg / jpeg / gif / png - Max 2Mb


    Na verzending van het formulier zullen we contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

* Vereiste velden

BENIEUWD NAAR ALLE ANDERE MOGELIJKHEDEN?