Interieuradvies bij Het Kabinet
Interieuradvies bij Het Kabinet
Interieuradvies bij Het Kabinet

ERVAAR DE TOEWIJDING EN DESKUNDIGHEID VAN ONZE WOONSPECIALISTEN TIJDENS EEN INTERIEURADVIES

Ben jij op zoek naar een interieur dat écht bij jou past en wil je dat wij met ons assortiment en expertise daar een invulling aan geven? Maak dan een afspraak met een woonspecialist van Het Kabinet. Samen creëren we ‘een huis zoals jij', uniek en met een eigen karakter.

In 3 stappen realiseert een woonspecialist jouw interieurplan Dit interieuradvies vindt plaats in het Creative Centre van Het Kabinet en duurt ongeveer twee uur. Hieronder worden de 3 stappen beschreven.

STAP 1
AFSPRAAK
Na ontvangst van een woonspecialist in onze woonwinkel word je uitgenodigd om zelf een oriëntatieronde te maken. Tijdens deze half uur durende ronde maak je zelf een wishlist: een lijst met daarop voorbeelden van stijlen en producten die je aanspreken.
STAP 2
JE EIGEN WISHLIST
De Woonspecialist neemt samen met jou de wishlist door, de bestaande plattegrond van je interieur wordt bestudeerd, jouw leefsituatie wordt geanalyseerd en samen werken we aan je nieuwe interieurplan. Dit plan wordt gerealiseerd met meubels, woonaccessoires en verlichting, die aansluiten op jouw stijl en wensen. Het geheel wordt aangevuld met advies over kleur- en materiaalgebruik in het interieur, zodat alles met elkaar matcht.
STAP 3
INTERIEURPLAN
Naast het uitgewerkte interieurplan ontvang je een persoonlijk overzicht en de waarde van alle gekozen producten. Indien gewenst, kun je ervoor kiezen om direct een bestelling te plaatsen. Met het interieurplan en het persoonlijke overzicht ben je in staat om binnen afzienbare tijd van jouw huis 'een huis zoals jij' te creëren.
Interieuradvies bij jouw thuis

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ESSENTIEEL!

Elke woon- en leefsituatie is uniek. Om tot een perfect eindresultaat te komen, wordt het interieuradvies hierop afgestemd. Wij ontvangen daarom graag vooraf essentiële informatie, die de woonspecialist nodig heeft om zich voor te kunnen bereiden op het interieuradvies. Hieronder vind je tips en aanwijzingen.

 • - Het is belangrijk dat alle hoofdbewoners aanwezig zijn tijdens het interieuradvies, zodat we alle woonwensen kunnen meenemen in het te maken interieurplan.
 • - Upload de plattegrond van de ruimte of woning bij het hieronder in te vullen formulier. Zorg dat de correcte afmetingen erbij staan.
 • - Upload enkele foto’s van het bestaande interieur. Hiermee kan de woonspecialist een goed beeld vormen van de ruimte en de situatie.
 • - Heb je een meubelstuk dat je absoluut wilt behouden? Upload een foto hiervan en geef de afmetingen door.
Interieuradvies bij jouw thuis

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ESSENTIEEL!

Elke woon- en leefsituatie is uniek. Om tot een perfect eindresultaat te komen, wordt het interieuradvies hierop afgestemd. Wij ontvangen daarom graag vooraf essentiële informatie, die de woonspecialist nodig heeft om zich voor te kunnen bereiden op het interieuradvies.

Interieuradvies bij jouw thuis

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ESSENTIEEL!

CONTACT INFORMATIE

ADVIES AANVRAAG

 • jpg / jpeg / gif / png - Max 2Mb

 • jpg / jpeg / gif / png - Max 2Mb

  jpg / jpeg / gif / png - Max 2Mb

 • jpg / jpeg / gif / png - Max 2Mb


  Na verzending van het formulier zullen we contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

* Vereiste velden

BENIEUWD NAAR ALLE ANDERE MOGELIJKHEDEN?