SAMENWERKING MET WERELDS WONEN

WOONKAMER 3X ANDERS

In samenwerking met de redactie van het magazine Werelds Wonen hebben we de reportage Woonkamer 3x anders gemaakt, van spicy en colorful tot aan stoer industrieel. Het magazine is nu te verkrijgen in de winkel. Bekijk hier het resultaat.
Woonkamer 3x anders + + + +

IBIZA STIJL

Ga voor een warme, zomerse look voor je woonkamer met Ibiza style! Door het gebruik van lichte kleuren, zachte aardtinten en natuurlijke materialen zoals hout, rotan en katoen, wordt het geheel super fris en als je het combineert met een geitenvel, een schapenvacht en textiel met een etnisch randje, geef je het totaal een boheems tintje. De basis is nonchalant en luchtig gehouden. Een lichtgrijze bank houdt het neutraal en in een elegante vitrinekast stal je al je vakantiesouvenirs uit. Laat de zomer maar komen!

WARM INDUSTRIAL

Maak je woonkamer lekker stoer door de combinatie van een leren bank en een ijzeren wandkast. Je interieur krijgt een industriële uitstraling door het doorvoeren van item met een vintage look zoals de hang- en vloerlamp en het ijzeren opdraaitafeltje. Door de toevoeging van textiel in warme tinten en accessoires met een ambachtelijke uitstraling, wordt alles wat warmer en huiselijker. En geef je interieur een persoonlijk tintje door oude, unieke accessoires.
Woonkamer 3x anders + + + +
Woonkamer 3x anders + + + +

SPICY RETRO

Hou je van kleur en een meer gedurfde look voor je woonkamer? Ga dan voor Spicy retro! De zachtblauwe, gecapitonneerde bank is een echte eye-catcher in deze setting en de fauteuil in de stijl van de jaren vijftig geeft een elegante touch aan het geheel. De uitgesproken accessoires zoals de gouden spiegel aan de wand, de bijzettafels en het vloerkleed in Marokkaanse stijl zorgen voor een spannende en uitgesproken sfeer. Je maakt het helemaal af met vrolijke kussens in pastelkleuren en pauwenveren in een retro vaas.