Safari Chic

SAFARI CHIC

Ga voor een warm en natuurlijk kleurenpalet. Wij noemen het Safari chic. De honingkleur van de lambrisering zorgt voor een warme gloed in de woonkamer - alsof het zonnetje schijnt! - en de combinatie van natuurlijke materialen en  het grafische lijnenspel roept een avontuurlijke sfeer op.

Met een rustige basis van veel grijstinten doen een aantal in het oog springende details de rest. Het totaalbeeld heeft een Afrikaans tintje gekregen door het vloerkleed, de oude houten vijzel en de uitgestalde souvenirs in de wandkast met glasdeuren.

Safari Chic
Safari Chic

STYLINGTIPS

De grijze bank Eden is, vanwege het moderne en tijdloze karakter, perfect om een rustige basis neer te zetten en te combineren met uitgesproken accessoires. Met textiel in bruine en beige tinten geef je deze bank een uitstraling die goed aansluit op het thema Safari chic. De open vakkenkast van zwart ijzer is ideaal om mooie objecten, boeken en planten in uit te stallen. Het geeft ook meteen wat meer pit in het geheel. Voor de finishing touch plaats je  verschillende ingelijste grafische afbeeldingen op een ijzeren wandrail.

Safari Chic

Tabel  Lijst 

11 artikel(en)

Tabel  Lijst 

11 artikel(en)