Verzamelhuis

Een huis vol kleur


Aan de voorkant van het huis doet nog niets vermoeden wat er achter de gevel schuilt. Wanneer je de schuifdeur vanuit de hal opent kom je binnen in een oase van licht met uitzicht op de tuin. Dit is het huis van Mirjam, die in haar lichte woning een kleurrijk 'mix en match' interieur gemaakt heeft.

Mirjam was op zoek naar niet al te grote meubels, maar naar een speelse groepering van wat kleinere items, zoals bijzetters en poefjes. Vooral kleur stond boven aan haar wensenlijstje, zodat alles mooi zou afsteken tegen de witte vloer en wanden. Het Kabinet heeft geholpen om deze wens in vervulling te laten gaan met als resultaat een kleurrijk huis vol persoonlijke verzamelingen.

De witte basis van het interieur zorgt ervoor dat kleuraccenten goed tot hun recht komen. Er is bewust gekozen voor een mix en match in kleurgebruik en materiaal. Hierdoor ontstaat een ongedwongen sfeer. Door het kleurgebruik ook in de tuin op het terras door te trekken, lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over.

De Retro achtige schommelstoel met veel krullen geeft het geheel een vrouwelijke touch. Een wit geschilderd bakkersrek doet dienst als servieskast. Hij is stoer en elegant tegelijkertijd. Alle kleurrijke accessoires steken mooi af tegen de wite wand en vloer. Het is een echte eyecatcher geworden.