Winkelwagen (0 / € 0,00) Mijn Account   Wensenlijst   Log In

Interieuradvies
vtwonen Verbouwen of verhuizen
 
Bekijk de style guide
 
 

OVER ONS


OVER HET KABINET

Het Kabinet is een woonmerk met een rijke historie, dat staat voor een avontuurlijke levensstijl waarin emotie, traditie en authenticiteit centraal staan. Wij vinden dat een interieur vanuit gevoel moet ontstaan.

ONZE MISSIE

Wij willen met onze collectie bijdragen aan een beter dagelijks bestaan, door het creëren van een warme, onderscheidende en inspirerende leefomgeving die past bij jouw levensstijl, wars van alle trends. Een omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

ONZE COLLECTIE

Onze collectie herken je aan de krachtige eenvoudige vorm, het tijdloze karakter, het vakmanschap, uitgebalanceerde kleuren en dessins en het natuurlijke materiaal.

 
NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de
hoogte van onze collectie en diverse kortingsacties

 

Welkom bij Het Kabinet

Een huis is een zelfportret. Het ontleent zijn karakter aan alle persoonlijke accenten die we aanbrengen. Zelfs als we onze eerste woonruimte betrekken, voegen we persoonlijke spullen toe aan ons interieur. Het oude kastje van je oma of het schilderij dat je van je ouders kreeg toen je was geslaagd. Het zijn deze dingen die een huis karakter geven en er voor zorgen dat een interieur echt van jou is.

Ieder huis is anders, maar een plek waar mensen zich lekker op hun gemak voelen is eigenlijk wat iedereen wil. Het heeft te maken met emotie, want dát is wonen. Een huis moet groeien en groeit ook mee met haar bewoners, want behoeften veranderen. Ze zijn gerelateerd aan de levensfase waarin mensen zitten. Kinderen bijvoorbeeld, hebben een weerslag op het hele huis. Maar ook als je thuiswerkt, heeft dit effect op je inrichting.

Het is dus belangrijk om alle functies van het huis in kaart te brengen om tot een woonomgeving te komen die past bij alle wensen en behoeften van de bewoners. Woonwarenhuis Het Kabinet in Bunnik helpt graag mee met hoe een interieur kan aansluiten bij wie je bent. De winkel geeft eindeloos veel inspiratie met veel unieke producten en bijzondere (eigen) ontwerpen en op deze website krijgt u alvast een indruk van wat de mogelijkheden zijn. Bekijk ook online onze Style Guide boordevol inspiratie.