Garantie


Productgarantie

HetKabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op zijn assortiment.                                      

De CBW-erkend garantie is standaard 2 jaar volledig. De datum van aanschaf is dus van belang voor uw garantie. Uw kassabon of factuur is uw garantiebewijs.

Klik hier voor de CBW Voorwaarden

Laagsteprijs garantie

Het Kabinet garandeert u de allerlaagste prijs op onze gehele collectie m.u.v. acties van andere aanbieders.

Als u een artikel uit onze collectie aantoonbaar elders in Nederland aantreft voor een lagere verkoopprijs, tegen dezelfde condities en kwaliteit dan betalen wij u tot uiterlijk 14 dagen na aankoopdatum/besteldatum het prijsverschil terug.

All in House Garantieplan

Met de all in house service kunt u tegen geringe meerkosten uw gestoffeerde meubel 5 jaar lang volledig tegen vlekken en calamiteiten beschermen. Mocht u binnen deze 5 jaar problemen hebben dan worden deze geheel kosteloos verholpen. In de winkel informeren wij u graag over de mogelijkheden/voorwaarden.

Omruilgarantie (Winkel):

Bij Het Kabinet kunt u uw aankopen die direct zijn meegenomen uit de winkel binnen 8 dagen ruilen of terugbrengen.Voorwaarden zijn dat het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking en met kassabon wordt teruggebracht.

Bij Het Kabinet kunt u uw aankopen op bestelling  niet ruilen of terugbrengen. U kunt wel de bestelling annuleren. De annuleringskosten voor bestellingen die nog niet vanuit de leverancier bij  Het Kabinet zijn binnengekomen zijn 30% van de oorspronkelijke bestelling en 50% voor bestellingen die al zijn binnengekomen.

Aankopen op bestelling die al zijn uitgeleverd kunnen niet meer geruild of worden teruggebracht.

Sale en Outlet artikelen kunnen niet worden geruild of worden teruggebracht.

Omruilgarantie (Webshop):

1. Bij de aankoop van producten uit de webshop van Het Kabinet heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door kennisgeving aan Het Kabinet per post, fax of e-mail.                                                                                  

2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van de  omruilgarantie gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Het Kabinet retourneren, conform de door Het Kabinet verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.     

Het retourneren van meubelen kan alleen als deze worden aangemeld via de webshop module onder de knop Retouren. Vul de gegevens in en de planning neemt telefonisch contact op voor het maken van een retourafspraak. Het retourneren kan alleen als het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking wordt terug ontvangen.

De kosten voor het retourneren van een meubel binnen de provincie Utrecht zijn € 25,- per rit. Voor alle overige provinciën wordt € 50,- per rit in rekening gebracht. Wij bezorgen en retourneren niet op de eilanden.

Het retourneren van accessoires kan via ons speciale antwoordnummer. U krijgt het bedrag teruggestort minus de verzendkosten van € 4,- per item.

Het is tevens mogelijk kostenloos te retourneren door binnen 8 dagen de producten zelf naar Het Kabinet terug te brengen.

4. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal Het Kabinet dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Heeft u een retour? Vul dan eerst het retourformulier  volledig in. U ontvangt binnen 2 werkdagen de te volgen instructies.