Bezorging en betaling


Onderstaande beschrijving geldt voor aankopen in onze winkel in Bunnik.

Klik hier voor de werkwijze van online bestellen.


Bezorging

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst mits de vrije doorgang is gewaarborgd. Verpakkingsmaterialen nemen wij weer mee.


Afhalen

Af te halen producten kunt u, nadat u van Het Kabinet een afhaalbericht heeft ontvangen, ophalen bij de afhaalbalie in het Logistiek Centrum, Rumpsterweg 11.Betaling bij bezorging

Bij levering dienen de meubels geheel te worden betaald. Dit kan op de volgende wijze:

Pin
U kunt bij aflevering pinnen bij onze bezorgers. Dit is veilig en simpel. Het pinapparaat is niet geschikt voor creditcards. Het is aan te raden om bij uw bank te controleren of de daglimiet voor mobiel betalen toereikend is. De bank kan dit eenmalig aanpassen. Let wel op, indien u uw daglimiet laat aanpassen is dit slechts voor 1 transactie. U kunt dan die dag uw pas alleen gebruiken voor de levering van de meubels.

Contante betaling
Indien u met contant geld wilt betalen verzoeken wij u het bedrag voor levering in de winkel te voldoen.

Per bank
Wanneer u gebruik maakt van een overschrijving per bank, vragen wij u deze 3 werkdagen voor aflevering van uw meubels over te maken. Het bedrag moet voor aflevering van de meubels bij ons zijn ontvangen.

Bij deelleveringen wordt de aanbetaling altijd verrekend met de laatste levering. In de winkel kunt u ook betalen met VISA, Mastercard of Maestro.


Betaalservice in de winkel

Pin
In de winkel kunnen zowel klanten uit het binnen- als buitenland electronisch betalen met een betaalpas. De kosten voor een pintransactie zijn geheel voor onze rekening.

Creditcard
In de winkel is het mogelijk te betalen met een creditcard van VISA, Mastercard of Maestro. De kosten voor een transactie met een creditcard zijn geheel voor onze rekening.

Contant
Wij accepteren briefgeld met een waarde van: € 5,-. € 10,-, € 20,-, € 50,-, € 100,-, € 200,-. € 500,-. Buitenlandse valuta kunnen wij niet aannemen.

Kabinet Cadeaucard
Voor mensen die twijfelen welk kado ze gaan geven en toch willen verrassen biedt een cadeaucard van Het Kabinet uitkomst. Het is een origineel en verrassend kado voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, kerst, feestje, als huwelijkskado of een housewarming. U kunt zelf de waarde van de cadeaucard bepalen. De cadeaucard kan uitsluitend bij Het Kabinet in Bunnik worden ingeleverd. De kadobon is niet inwisselbaar voor geld. Bestel de Kabinet kadobon ook direct online.