Winkelwagen (0 / € 0,00) Mijn Account   Wensenlijst   Log In

Projecten

Wij zijn niet alleen expert op het gebied van woninginrichting, maar hebben ook jarenlange ervaring met projectinrichting voor de zakelijke markt. Zo ontwerpen we geregeld ruimtes in  kantoren, vakantiewoningen, restaurants, hotels en winkels, altijd met een een huiselijke twist.
Onze interieurdeskundigen begeleidingen u bij de selectie van meubels en accessoires welke het beste passen in functionaliteit en sfeer. Zo sluit de uitstraling van de ruimtes altijd goed aan bij uw huisstijl en doelgroep. Wij helpen u graag middels een interieuradvies in ons woonwarenhuis of op locatie.
Indien wenselijk/noodzakelijk komt de interieurdeskundige van Het Kabinet bij u in het bedrijf langs. Samen bekijken jullie de situatie en wordt direct rekening gehouden met factoren als lichtval, persoonlijke elementen en de huisstijl. Dit alles wordt meegenomen in het uiteindelijke advies.
Het Kabinet kan zorgen voor uw complete project zodat u middels one stop shopping voor uw hele project wordt ontzorgd. We hebben contacten met vele leveranciers en fabrikanten over de gehele wereld en kunnen maatwerk verzorgen op alle gebieden maar ook uw eigen ontwerp voor u uitwerken.

Wederverkoop

Indien u geïnteresseerd bent in wederverkoop van onze producten of grotere aantallen wenst af te nemen, overleggen wij graag met u de mogelijkheden.
Een afspraak maakt u gemakkelijk via de mail. Stuur uw gegevens naar adviesplanning@hetkabinet.nl, vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.